Sztárok

Gondban a Mega-zsűri

Holnap este ismét elbúcsúztatnak a Megasztár színpadán egy versenyzőt. A zsűri tagjai egyre nehezebb helyzetben lesznek, ám az már az előző fordulókból is kiderült, hogy nem mindig a tehetséget díjazzák, sokszor inkább a szívükre hallgatnak a döntéskor.

Friderikusz Sándor kemény szavaitól előre rettegnek a versenyzők, de mindannyian megpróbálják kihozni magukból a maximumot.

A még játékban levő kilenc „énekes” tehetségéről egyelőre megoszlanak a vélemények. Sokan nem értik, hogy néhányan hogy jutottak el idáig, hiszen Tóth Lüszi hamiskás hangja például helyenként egyenesen bántja az ember fülét. Ennek ellenére a tizenhárom éves kislány a legjobb kritikákat kapja, sőt Friderikusz állva tapsolta meg az egyébként minősíthetetlen produkciót. Az is meglepő, hogy egy kislány miért énekel mindig olyan dalokat, amelyek szövege egy érett asszonyhoz illik.

 

Nkuya Sonia vigaszágon jutott be a döntőbe, ám a múlt héten előadott produkciójával mindenkit leénekelt a színpadról. Király Viktor lehet a lányok nagy kedvence, és szerencsére a hangjával is meggyőzően tud bánni. Fekete Dávid az unásig játszott Lehetsz király című musicalslágerrel próbálta elvarázsolni a közönséget, és sikerült is továbbjutnia, bár az előadása több sebből vérzett, és remélhetőleg egy ideig még nem kap főszerepet egyetlen színházban sem.

Eszenyi Enikő több évtizedes tapasztalatát és tudását próbálja továbbadni a fiataloknak, amikor a színpadi jelenlétüket értékeli. Igazán kedves tőle, hogy adásonként megajándékoz egy-egy versenyzőt a fülbevalójával is, amelyet ők majd ereklyeként őrizgethetnek.

Holnap este újra feladják a leckét az énekesek a zsűrinek, amelynek tagjai először kritizálhatják, majd sirathatják a kiesőt.

 

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top