Sztárok

Benkő fél liter bortól rúgott be

Bár már hazaértek a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor első fordulójának szereplői, még mindig derülnek ki olyan sztorik, amelyeket a nézők nem láthattak a képernyőn.

Egy napilap értesülései szerint utolsó éjszakájukon Benkő Dániel felöntött a garatra, és ezzel sikerült megbotránkoztatnia Horváth Évát. A többhetes megvonás után egyik éjszaka bort kaptak a tábor lakói. A lantművész fél litert azonnal megivott, és ettől a mennyiségtől elveszítette az önkontrollt.

A többiek elmondása szerint önkívületi állapotban próbált könnyíteni magán, és nem vette észre, hogy a fa tövében, amelyet kinézett magának célpontul, éppen a szépségkirálynő pihent.

Szerencsére Éva megúszta szárazon az esetet, de a játék végén azonnal elmesélte a hotelben levő társainak. Gáspár Győző teljesen kiborult a sztori hallatán, és jó szokásához híven, miután hazaért, mindenkinek elmondta, hogy milyen botrányosan viselkedett Benkő.

 

Fotó: RTL Klub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top