Sztárok

Angelina hamarosan férjhez megy

Angelina Jolie és Brad Pitt már több mint két éve együtt vannak. A színésznőben mégis csak most érett meg az elhatározás, hogy hozzámenjen a szerelméhez.

Angelina Jolie nem rajong különösebben a házasságért, legalábbis nem szeret az aktuális partneréhez azon nyomban, néhány hónapos ismeretség után férjhez menni. A színésznő most sem saját maga, sokkal inkább a gyerekeik miatt állna oltár elé.

„Normális esetben az emberek egymásba szeretnek, később összeházasodnak, majd gyereket vállalnak. Nálunk ez pont fordítva történt – mesélte a színésznő. – Előbb vagy utóbb a gyerekeink lesznek azok, akik a házasságra »kényszerítenek« bennünket. Ha elkezdenek filmeket nézni, majd záporoznak felénk a kérdések. Például hogyan lehetséges, hogy Shrek és Fiona összeházasodnak, mi pedig nem?”

A színészpár eredetileg akkor szeretett volna összeházasodni, amikor az azonos neműek házasságát engedélyezi az amerikai kormány. Mivel ez már lehetséges, Angie és Brad elméletileg hamarosan kimondják az igent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top