Sztárok

Beyoncé lecserélte a nevét

A sztárok különös hóbortjaiból lexikont lehetne összeállítani. Beyoncé Knowles még csak 27 éves, de máris elege van a saját nevéből, ezért megváltoztatta azt.

Beyoncé vagy Sasha Fierce?
Beyoncé vagy Sasha Fierce?

Nem az énekesnő az egyetlen, aki úgy döntött, lecseréli a nevét. Gondoljunk csak Sean Combsra! Hogy ő kicsoda? Nem más, mint P. Diddy – vagy Puff Daddy –, de van, aki csak Diddyként ismeri, másoknak ő Puffy, vagy éppenséggel Bad Boy.

Beyoncé úgy döntött, a hivatalos művészneve ezentúl Sasha Fierce lesz. Az énekesnő új dupla albuma november 18-án kerül a boltokba a következő címmel: „I Am… Sasha Fierce”. Ezzel Beyoncé elhatárolja egymástól az életben játszott szerepeit, és ő maga még jobban eltávolodik a reflektorfénytől.

– Amikor dolgozom, vagy amikor a színpadon állok, akkor a másik énem kerül előtérbe – magyarázta az énekesnő. – Az az én teljesen más tulajdonságokkal bír, és valamilyen szempontból meg is óvja azt az énemet, ami valójában én vagyok. Sasha Fierce a mindig vidám, vicces kedvű, ugyanakkor agresszív, magamutogató, a csillogást a végletekig kedvelő oldalam, amely azonnal előtérbe kerül, mihelyst a színpadra állok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top