Sztárok

Szőke rajongott a szőke modellért

A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának szereplői már elindultak Argentínába. Szőke András együtt táborozhat majd azzal a nővel, akiért egykor rajongott.

A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának szereplői már elindultak Argentínába. Szőke András is utazik, táskájában két zokni, két alsógatya, két póló, borotva és egy fogkefe lapul.

– Nem jártam még a dzsungelben, de a Bakonyban lakom, ott is vannak fák, siklók, csalán. Nálunk van az öreg házban egy föld alatti terem, ahol 70 százalékos a páratartalom. A nehezebb az lesz, hogy van tíz ember, akik nem ismerik egymást, össze lesznek zárva, és mindenki más habitusú. Kérdés, hogyan tudunk majd együttműködni… Mindenki felelős a többiekért, és biztos bűntudatunk lesz, ha egy feladatot nem tudunk majd megcsinálni, és emiatt nem tudunk táplálékot vinni a többieknek.

Szőke kapitány szerint a katonaság valami hasonló lehetett a ’80-as években, ahol szintén ismeretlenek éltek összezárva. Most valamivel kellemesebb lehet a helyzet, mert András egyik celebtársáért korábban kifejezetten rajongott. Olyannyira, hogy a szőkeség fotója egykor öltözője falán lógott.

– Sütő Enikőről van szó. Régen, amikor egy építőipari cégnél dolgoztam betanított segédmunkásként, akkor a fotója kint lógott az öltöző falán. Nagy dolog, hogy most találkozhatunk élőben!

Forrás: RTL Bulvár

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top