Sztárok

Beckhamék élete 16 millió dollárt ér

Victoria és David Beckham nemsokára Olaszországban telepednek le. Új életük első időszakáról filmet forgatnak, amelyet állítólag 16 millió dollárért már el is adtak.

Olaszországba mennek
Olaszországba mennek

A futballsztár és családja Los Angelesből költözik a napsütötte európai országba. David januártól az AC Milan játékosaként lép a pályára. Ha hihetünk a pletykáknak, a sztárpár olaszországi beilleszkedéséről dokumentumfilmet forgat majd.

Állítólag az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi, aki az AC Milan szurkolója, 16 millió dollárral támogatja Beckhamék filmjét. A Daily Mirror napilap szerint a film hasonló lenne, mint amilyet a pár az amerikai beilleszkedéséről is forgatott, azzal a nem csekély különbséggel, hogy a büdzsé jóval nagyobb, mint akkor.

A mostani egy professzionális produkció lenne, Berlusconi pedig százszázalékosan a terv mellett áll, mert szeretné az AC Milant mint márkát is felfuttatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top