nlc.hu
Sztárok
Harmadszor is Iringó!

Harmadszor is Iringó!

Südi Iringó a Szombat esti láz miatt ismét akcióba lendült. Az első adás előtt, táncpróba és edzés között, mi is elkaptuk egy fordulóra.

Budafokon, egy kávézóban beszélünk meg találkozót. Már éppen odaérek, amikor észreveszem, hogy egy bioboltban áll. Vidáman újságolja, hogy éppen Stohl Andrásnak (a táncpartnere – a szerk.) vásárol vitamint, mert a színész-műsorvezetőnek nincs ideje a nagy hajtásban, hogy beszerezze magának. Fizet, majd egy jegeskávé mellett folytatjuk a beszélgetést.

– Mielőtt megláttalak, első kérdésnek azt szántam, különösen szerencsésnek érzed-e magad, mivel mostani táncpartnered jóval fiatalabb Hajas Lászlónál és Somló Tamásnál. Most viszont elgondolkozom: számít-e mindez, ha máris plusz vitaminbevitelre van szüksége?

– Andrással sokkal könnyebb (nevet). Tudod, ő negyvenegy, Laci ötvenegy, Tamás hatvanegy éves. Mindegyikük százszázalékosan odatette magát, kiváló partnerek, kitartóak, türelmesek és maximalisták. Mindegyikük nagyszerű választás volt. Most mégis úgy érzem, hogy könnyebb a dolgom, mint az előző szériákban.

– Amikor végre megtudtad, hogy ő lesz a partnered, mi volt az első reakciód?

– Az egekig ugrándoztam örömömben, mert arra gondoltam, óriási előny, ha valaki otthon van a színpadon. Aztán kiderült, hogy táncolni sohasem tanult, sőt a nap 24 órájából 14 már eleve be van számára táblázva, mert filmet forgat, színházi próbája, illetve előadása van, a Reggelit vezeti, sőt Franciska baba is megérkezett…
Az első próbán viszont megnyugodtam. Villámgyorsan tanul, jókedvű és fáradhatatlan.

– András hogyan viseli a kritikát?

– Nemcsak elviseli, de várja is. Első táncunk a szamba volt. Gyakorlás közben gyakran mondogatta, hogy nincs is annyi végtagja az embernek, amennyire figyelnie kell, de neki sikerül. Most már a finomításnál tartunk.

– Te vagy az egyetlen női szereplő, aki a műsor mindhárom részében feltűnik. Csalódtál volna, ha nem kérnek fel erre a szériára is?

– Igen, nagyon rosszulesett volna… De szerencsére nem így történt. Hatalmas elismerés az RTL Klub részéről, hogy úgy gondolják: még érdekes tudok lenni a nézőknek. Imádom csinálni, jobban élvezem, mint egykor a versenytáncot.

– A harmadik részben is harmadik helyezésre számítasz, mint eddig?

– Az, hogy hol végzünk, sok mindentől függ: leginkább a nézők szeretetétől, a pillanatnyi hangulatunktól és a szerencsétől is. Viszont biztos, hogy csalódnék, ha hátrébb végeznénk.

– Ilyen pörgés mellett jut időd másra is?

– Ha éppen nem próbálunk, akkor a tánciskolám ügyeit intézem, vagy éppen órát tartok Százhalombattán, esetleg fotózáson vagyok és interjút adok – de mindezt a műsornak és az általa szerzett ismertségnek köszönhetem. Járnak hozzám lányok Káptalanfától Gödöllőig, Tatabányától Budapestig, sőt Szlovákiából is. Egyéves a stúdiónk, de már versenyeken is indulunk.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Tánc.lap.hu »
Südi Iringó.lap.hu »
Tánciskola.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top