Sztárok

A dzsungellakók első drámái

Még csak néhány napja érkeztek a Celeb vagyok 2. sztárjai az argentin dzsungelbe, de az első időszak mindenkinek tartogatott nehézségeket. Nem csoda, meg kell szokniuk a civilizált élet hiányát, és bele kell törődniük a nomád tábori létbe.

Úgy tűnik, a srácok sem keményebbek a csajoknál, mert nekik is bőven akadtak problémáik. Leginkább a szabad ég alatt való alvás nem tetszik a celebeknek, zavarja őket a dzsungel zaja, a természet éjszakai élete. Szőke András a hálózsák minőségét kifogásolta, Rippel úr pedig barátnője és kutyája társaságát hiányolta. Tóth Gabi és Janics Natasa elsírta magát a helikopterút alatt, és az eddig vadócnak ismert énekesnőnek még több alkalommal is kibuggyantak a könnyei. Pláne, hogy az első bátorságpróbára is őt szavazták a nézők. Gabi egész jól helytállt, és biztosan hamar megszokja az új környezetet.

A hírességeknek nagyon tetszett a szabad ég alatti fürdés, és a hideg víz sem vette el senki kedvét a pancsolástól. Szőke András még az alsónadrágját is alaposan kimosta. A humorista egyelőre nem mutatta meg igazi arcát, a többiek csak tapogatóznak vele kapcsolatban. A sírás és a vidámság mellett komolyabb beszélgetésre is sor került már a dzsungellakók között. Tóth Gabi nem kertelt, és az első adandó alkalommal megkérdezte Steiner Kristófot, hogy mikor jött rá arra, hogy meleg. Úgy tűnik, ismét érdekes széria elé nézünk, és akit az első kör megfogott, most is kíváncsi lesz a celebek kalandjaira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top