Sztárok

Kontinenst váltott az énekesnő

A sztároknál nem ritka eset, hogy előbb-utóbb elhagyják Amerikát, és Európa békésebb, élhetőbb nagyvárosaiban keresnek új otthont. Közkedvelt úti cél London, de Párizs is egyre kedveltebb lesz. Celine Dion kanadai énekesnő is úgy döntött, hogy szerencsét próbál az öreg kontinensen.

Celine mögött nagy munka áll, hiszen három évig szinte megállás nélkül úton volt és koncertezett, és most úgy érzi, szüksége van a pihenésre. Helyszínnek pedig nem felel meg a korábbi otthon, hanem az énekesnő és férje, René Angelil úgy döntöttek, hogy fiuk, René Charles társaságában Párizsba költöznek. Az új otthon már meg is van, méghozzá egy luxusvillára esett a választásuk, amely a francia város elit negyedében található.

A házból az Eiffel-toronyra lehet látni, és nem utolsósorban a szomszédok is a francia társadalom krémjéből kerülnek ki, a közelben lakik például maga Nicolas Sarkozy. Celine Dionék új otthona, a Villa Montmorency 37 millió fontba került, ami ezen a környéken nem is meglepő. Celine üres óráiban majd biztosan jó barátságba kerül a francia first ladyvel, Carla Brunival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top