Sztárok

Megelevenedtek a Madagaszkár 2. sztárjai

Los Angelesben már bemutatták a Madagaszkár második részét, amely a 2005-ös nagy sikerű animációs film folytatása.

A premieren nem öltöztek állatjelmezbe színészek, viszont mindenkinek megjelent a hangja. Will Smith és családja maradéktalanul jelen volt, hiszen az édesanya, Jada Pinkett szólaltatja meg Gloriát, a vízilovat. A Smith gyerekeknek valószínűleg nagy öröm volt, hogy végre egy olyan filmet is megnézhetnek, amely nekik készült. A hétéves Willow-n és a tízéves Jaydenen kívül azért valószínűleg a felnőttek sokasága is beül a moziba, hiszen az első rész minden korosztályban sikert aratott.

Will Smith felesége és kislánya
Will Smith felesége és kislánya

Ebben a történetben az állatok ki akarnak szabadulni Madagaszkárról, és visszajutni hazájukba. Ehhez összetákolnak egy repülőt, amely viszont nem sokáig bírja, és végül Afrikában kötnek ki. A premieren stílusosan vörös szőnyeg helyett zöld szőnyeg volt a sztárok lába elé terítve, és természetesen az összes szinkronhang és közreműködő színész megjelent. Marty, a zebra megszólaltatója, vagyis Chris Rock, Sacha Baron, David Schwimmer és Ben Stiller is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top