nlc.hu
Sztárok
Renée Zellweger volt férje nem tud felejteni

Renée Zellweger volt férje nem tud felejteni

Három évvel ezelőtt nagy titokban házasodott össze Renée Zellweger és Kenny Chesney countryénekes, és mindössze négy hónapig tartott a frigy. De a volt férjben mély nyomokat hagyhatott ez az időszak, mert azóta sem tudja feledni a színésznőt.

Olyannyira, hogy a napokban megjelent albumán szerepel egy olyan dal, amelyet a szakításuk inspirált. „Miután szétmentünk, elvonultam egy szigetre, és kiírtam magamból a bánatomat – mondja Kenny legújabb interjújában. – Annyira el voltam kenődve, hogy csak írtam és írtam.” Beszédes a dal címe is: Nowhere to Go, Nowhere to Be (Nincs hová mennem, nincs hol lennem).

Kenny Chesney
Kenny Chesney
Renée Zellweger
Renée Zellweger

Máig rejtély, és valószínűleg az is marad, hogy Kenny és Renée miért is váltak el ilyen rövid idő után. Ha rosszmájúak akarunk lenni, arra mindenesetre jó volt az eset, hogy így utólag az énekes a szakításukkal reklámozza lemezét. Renée Zellwegert legközelebb tőle szokatlan szerepben láthatjuk viszont: egy horrorfilmben játszik. A 39-es ügyben szociális munkást alakít, aki magához vesz egy bántalmazott kislányt. Hamarosan kiderül, hogy a gyerekkel nagyon nem stimmel valami.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top