Sztárok

Folytatódik a Da Vinci-kód

Ez így teljes mértékben nem igaz, hiszen a történet happy enddel ért véget, amit nem lehet továbbvinni, de a nagy sikerek és botrányok után nem kerülhettük el, hogy Dan Brown másik regényéből is filmet készítsenek.

Tom Hanks és Ayelet Zurer a forgatáson
Tom Hanks és Ayelet Zurer a forgatáson

Az Angyalok és démonok csak laza szálakkal kötődik a Da Vinci-kódhoz, például abban, hogy a főszereplő, a Robert Langdon professzort alakító színész Tom Hanks. És természetesen az ő szimbólumfejtő kalandjait követhetjük nyomon, ahol besegít egy tudós, vagány és csinos nő is. A film készítői sokat tanultak a korábbiakból, és a lassú történetfolyam helyett pörgősebbnek álmodták meg a sztorit.

Tom Hanks fura loknis frizurája is eltűnik, úgyhogy a rajongók fellélegezhetnek. Ráadásul még egy szál alsónadrágban is láthatjuk majd a professzort, amint egy medencében úszkál. A női főszerepet Ayelet Zurer alakítja, és feltűnik Ewan McGregor is. Sok kritikus húzza a száját, hogy csak még egy bőrt le akarnak húzni a Da Vinci-kódról, hiszen a tartalom nagyon hasonló, csak a keret más. Lesz rengeteg akciójelenet, menekülés, repülés, kódfejtés, összeesküvés és kibontakozó románc. A rajongóknak feltétlenül ajánlott, csak még egy kicsit várniuk kell rá, hiszen előreláthatólag 2009. május 14-én kerül a magyar mozikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top