Sztárok

Évát meglepték

Pontosan huszonöt évvel ezelőtt rendezték a Yamaha Fesztivált, amelynek nagydíját a Neoton Família Holnap hajnalig című dala nyerte el. A jubileum alkalmából meglepték a zenekar tagjait, ünnepélyesen gyémántdallá avatták a slágert.

Csepregi Éva, Végvári Ádám és Pásztor László meghatódva mesélték, hogy tizenötezer ember előtt adták elő a dalt Tokióban, nagyzenekar kíséretével.

– Hihetetlen őrület volt akkor körülöttünk – mesélte Éva. – Húszkoncertes turnét adtunk Japánban, és emlékszem, hogy a metrón ülve szabályosan megrohamoztak a fiatalok autogramokért. A Holnap hajnalig (Time goes by) felkerült a slágerlistákra Spanyolországban, Dániában, az NSZK-ban és a Fülöp-szigeteken is. Eddig közel hatvanezerszer énekeltem ezt a dalt, és képtelen vagyok megunni.

 

Éva most sem tétlenkedik, szinte hetente vannak fellépései, és idén még két albumot jelentet meg. A best of lemeze a napokban kerül boltokba, karácsonyra pedig egy újabb duett-CD-t készít Ádámmal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top