Sztárok

Káromkodnak a celebek a dzsungelben

Kemény feladatot adnak a szerkesztőknek a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői. Szinte nem hangzik el úgy mondat, hogy ne hagyná el egy-egy cifra káromkodás a szájukat.

A két műsorvezető az előző szériában került kellemetlen helyzetbe, amikor nem vették észre, hogy már élő adásban vannak, és merő jópofaságból megtoldották a mondanivalójukat egy-egy b betűs kötőszóval. A második csapat sem arról lesz híres, hogy megválogatják a szavaikat. Szőke András már a táborba érkezés előtt, a kötélen csimpaszkodva eleresztett egy összetett mondatot, amelyben repkedtek a nyomdafestéket nem tűrő szavak, majd a lányok is bemutatták, hogy komoly szókinccsel rendelkeznek.

Janics Natasa nem a hangjával szerzett olimpiai érmeket, s most kiderül, hogy cifrábban káromkodik, mint egy csikós. Tóth Gabi sem nyerne Kazinczy-versenyt, de Zimány Linda száján is kicsusszant már néhány szó, amelyek nem illenek egy úrihölgyhöz.

Ki tudja, mi lesz akkor, amikor komolyan elszabadulnak az indulatok, és elveszítik az önuralmukat a celebek? Lehet, hogy némafilmmé vagy folytonos sípszóvá válik az adás?

 

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top