Sztárok

Orsi lett az RTL új műsorvezetője

Pflum Orsinak nem ismeretlen a Reggeli stúdiója, hiszen volt már társműsorvezető a Csak csajokban. Abban az egy hétben annyira élvezte új szerepét, hogy rátermettsége másoknak is feltűnt.

– Korábban is gondoltam rá, hogy mennyire jó lenne ezzel foglalkozni hosszú távon, hiszen vezettem már interaktív zenés műsort. A Csak csajokban pedig azt éreztem, hogy teljesen magamat adhattam, nem kellett szerepet játszanom, egyszerűen csak cseveghettem a vendégekkel. Nagyon szeretek beszélni – tette hozzá mosolyogva Pflum Orsi.

Az énekesnő tisztában van vele, hogy nehezebb helyzete lesz hétfőtől, hiszen már „nemcsak” társként, hanem a műsor első számú háziasszonyaként áll kamera elé, akárcsak Dombovári Vanda, Lilu vagy Ördög Nóra. Ennek ellenére nem érzi, hogy nagy teher nyomná a vállát, inkább jókedvűen áll hozzá új feladatához.

– Azt vettem észre a fellépéseim alatt, hogy ha jól érzem magam a színpadon, akkor a közönség is jól szórakozik. Ehhez tartom magam, nem stresszelek rá a műsorvezetésre sem. Igaz, egy picit izgulok, hiszen sok mindenre kell figyelni a vendégtől kezdve a kamerán át a másodpercek múlásáig. Ezért még az is lehet, hogy hétvégén a tükör előtt fogom gyakorolni a beszédet, a hanglejtést és a kiejtést – mondta mosolyogva az énekesnő az RTL Bulvárnak.

Orsi elsősorban zenész, így nem csoda, hogy számára a legnagyobb kihívást a korán kelés fogja jelenteni. A szereplését megelőző héten már szoktatta magát a gondolathoz, hogy nem lustálkodhat kedvére, és minden reggel fél ötkor kelt fel. A koncertjei hétvégén vannak, ezért nem fog gondot okozni összeegyeztetni a Reggelit a fellépésekkel.

– Énekesnőként este, éjszaka szoktam dolgozni, későn fekszem és későn is kelek, mostantól viszont korán kell majd ágyba bújnom, hogy ne okozzon gondot az ébredés. Minden reggel fodrász és sminkes fog szebbé varázsolni, szép ruhákat hordhatok, de furcsa módon nem ez izgat most a leginkább.

Pflum Orsi inkább azt várja, hogy elmerülhessen a beszélgetésekben. Mivel az utóbbi években ő maga is rengeteg interjút adott, pontosan tudja, mennyire jó érzés, ha a vele szemben ülő felkészül, mielőtt kérdéseket tesz fel. Ő is alaposan utána fog nézni a témáknak és a vendégeknek, szerinte egy interjú akkor lesz a legjobb, ha a műsorvezető őszintén érdeklődik. Erre pedig november 3-tól az énekesnőnek bőven lesz lehetősége az RTL Klub Reggeli című műsorában!

 

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top