Sztárok

Szulák Andrea: “Ha tehetném, üvegburában tartanám a kislányomat”

Műsort vezet, énekel, és színházban lép fel. Szulák Andrea – úgy tűnik – fáradhatatlan. Energiáját talán éppen Rozina lányának köszönheti.

Szulák Andrea és családja ideiglenesen áttette a székhelyét a fővárosból vidékre, mivel az énekes-színésznő hamarosan a veszprémi színház Hyppolit, a lakáj című zenés darabjában fog játszani, s a próbák ideje alatt sem akart távol lenni a kislányától, Rozinától és párjától, Gábortól. „Számomra a családom közelsége a legfontosabb. Egy napot sem tudnék tőlük messze tölteni. Ragaszkodtam ahhoz, hogy Gábor és Rozi a próbák ideje alatt is mellettem legyenek, s ebben a veszprémi színház vezetése nagyon együttműködő.”

Egyébként Andi a lánya születése óta alig-alig vállal munkát, mivel idejét a gyermekére szánja. „Nem akarok lemaradni Rozi életének nagy pillanatairól. Boldog vagyok, hogy jelen voltam, amikor először a hasára fordult, amikor felült, majd magától elindult. Ezt a csodálatos élményt egyik szerep sem tudja felülmúlni. Hogy most mégis színpadra állok, az kifejezetten a rendezőnek, a profizmusáról híres Bujtor Istvánnak szól. Vele nagyon szeretek dolgozni.”

Szulák Andrea: „Ha tehetném, üvegburában tartanám a kislányomat

Otthonossá tette a szállodai szobát

Nem viszi Rozit bölcsődébe

„Nyáron országhatáron belül nyaraltunk. Felkerestük néhány barátunkat, s remek napokat töltöttünk együtt. Rozi roppant barátkozó, igényli a társaságot. Ha bölcsődébe nem is fogom járatni, játszóházba azért majd többször elviszem. Fontosnak tartom, hogy minél több időt töltsön vele egykorú gyerekekkel.”

Persze Andi még így is sokat töprengett azon, vajon jót tesz-e Rozinak a változás, nem túl pici-e ő még ahhoz, hogy az otthonától távol legyen. „Legszívesebben üvegburában tartanám Rozit. Bevallom, aggódós anyuka vagyok, s szorongással töltött el, hogy Rozi miként fogadja az idegen környezetet. Ezerszer átgondoltam magamban, mi lesz, ha kiragadom a megszokott világából, de aztán eszembe jutott a barátnőm, Ungár Anikó bölcs tanácsa: »Andi, ne aggódd túl magad, érezni fogod, amikor eljön a pillanat, hogy a lányod felveszi a ritmusodat, és nem jelent számára problémát, hogy hol van, csak az fontos neki, hogy biztonságban érezze magát.«

S így is lett! Aggodalmam felesleges volt. Rozi könnyedén megszokta a szállodai életet. S talán azért is érzi ilyen remekül magát, mert igyekeztem számára otthonossá tenni a szobánkat. Hoztuk magunkkal a kiságyát, az etetőszékét és a babáit, így a személyes tárgyait, kedvenc játékait nem kell nélkülöznie” – mondja Andrea.

„Rozi barátkozó, nyitott kislány”


A 16 hónapos Rozi egyébként a szálloda kis kedvence. A cserfes csöppség a kedvességével már az első napon levette a lábáról a személyzetet és a vendégeket. A reggeliket és a vacsorákat a család mindig együtt tölti, napközben pedig az édesapja vigyáz Rozira. „Gábor csodálatos szülő. Viszi Rozit sétálni, játszótérre. A kislány egyszerűen imádja az édesapját! Olyan sok közös tulajdonságuk van, hogy le sem tagadhatnák a rokoni kapcsolatot. Rozina, akárcsak a papája, barátkozó, kiegyensúlyozott, optimista ember. De azért tőlem is örökölt egyet s mást: a zene és a szereplés imádatát! – meséli nevetve Andrea. – A minap egy esküvőn jártunk, és arra lettem figyelmes, hogy Rozi a terem közepén táncol, miközben a szeme sarkából azt lesi, figyelik-e az emberek…”

„Nem téma köztünk a házasság”


Ha már Andrea szóba hozta az esküvőt, muszáj megkérdeznem tőle: ő maga tervezi-e, hogy férjhez menjen Gáborhoz? Hiszen már hatodik éve élnek boldogan együtt. „Nem szoktunk erről a témáról Gáborral beszélgetni, mert a hétköznapi apró dolgok mindkettőnket lekötik. Nem mondom azt, hogy biztos nem megyek férjhez, de azt sem, hogy tuti, lesz esküvőnk. ”

Forrás: Meglepetés »

Szulák Andrea.lap.hu »
Műsorvezető.lap.hu »
Tv.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top