Sztárok

Nicole óvja-védi a lányát

– Sunday Rose nagyon különleges teremtés. Teljesen odáig vagyok érte – áradozott Nicole Kidman a kislányáról.

Nem csoda, hogy ekkora a színésznő rajongása, hiszen már-már azzal kellett számolnia, hogy nem szülhet gyereket. Idén júliusban azonban a 41 éves Kidman egy kislánynak adott életet. Azóta sokszor könnybe lábad a szeme, amikor a kicsiről beszél.

– A legfontosabb, hogy megóvjam őt. Az emberek azt mondják, hogy mennyivel egyszerűbb dolgom lenne, ha hagynám, hogy lefényképezzék. De én ezt nem akarom. Távol akarom őt tartani ettől az egésztől. Talán másképp látom majd a dolgokat, ha valamivel nagyobb lesz, és én is jobban kezelem majd az egészet. Addig marad ebben a védőburokban.

Nicole azt is elmondta, hogy teljesen másképp áll az anyaság kérdéséhez és az élethez, mint 25 évesen. Szeretné megérni a lánya nagykorúvá válását, és örülne, ha az esküvőjén is ott lehetne majd. – Most már tudom, miért kell sokáig élnem. Korábban többet kockáztattam és számtalan veszélyes dolgot kipróbáltam, amit ma már nem tennék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top