Sztárok

Angelina könnyei Afganisztánban

A szabadidejében jótékonykodó sztár legutóbb Afganisztánba látogatott, ahol a szegénység és a nyomor annyira megdöbbentette, hogy nem tudta visszafojtani a sírást.

A színésznő szinte mindig ellátogat azokra a helyekre, ahol valamilyen karitatív tevékenységet végez, és nem jellemző, hogy csak otthonról osztogatja a pénzt. Szeret testközelből megismerkedni azokkal az emberekkel, akiken segít. Afganisztáni útját most kamera is kísérte, és megörökítette a két napot, amelyet a színésznő a nomád körülmények között élő emberek között töltött. Angelina népviseletbe öltözött, és meghallgatta a történeteiket.

Egy alkalommal, amikor egy idős férfival beszélgetett, akinek még a kezeit is megfogta beszélgetés közben, Angelina nem tudta visszatartani a könnyeit. Az arcán igazi megdöbbenés és szomorúság tükröződik, és egészen biztos, hogy teljes mértékben együtt érzett a szerencsétlen sorsú emberekkel. Nangarhar tartomány különösen szegény rész az országban, de a színésznő még itt is fedezett fel értékeket. „Ezek az emberek rengeteget szenvedtek. Mégis büszkék maradtak, és nyitottak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top