Sztárok

Botrány Győzikééknél!

Míg a showman Argentínában küzdött a túlélésért, addig testvére ellopta az életét...

Ki gondolta volna, hogy Győzi testvére vérszemet kap az ismertségtől, és átveszi fivére helyét? Pedig igen, és nemcsak Bea vendégszeretetével élt vissza, hanem még a kenyérkereső szerepét is átvette.

– Ha nem a két szememmel látom, nem is hiszem el. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz Zsoltira, ha rábízom a gyerekeimet. Viszont muszáj volt elviselnem, mert a Szombat esti láz próbái miatt nem tudtam rájuk vigyázni, és nem akartam felügyelet nélkül hagyni őket – mondta Bea.

Azt azonban Bea is aláírta, hogy Zsoltit először csak a jó szándék vezérelte, aztán vérszemet kapott, és megpróbálta átvenni a hatalmat.

– Tudom, hogy segíteni akart, de amilyen kétbalkezes, mindent rosszul csinált. Összemosta a ruháinkat, adósságot adósságra halmozott, így mikor megtudtam, hogy Győzit kiszavazták, örömtáncot lejtettem, hogy van Isten, végre megszabadulok Zsoltitól.

Zsolti azonban nem hagyta el olyan könnyen a Gáspár család villáját, mint ahogy Bea remélte. Hogy hogyan is távozott, az hétfő este a Győzike-show adásából kiderül.

Forrás: rtlklub.hu; fotó: rtlklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top