Sztárok

A színésznő még mindig kövér kislánynak érzi magát

Kate Winslet sosem volt híresen sovány, és a színésznőkre jellemző súlyingadozást sem követhettük nyomon nála. Inkább mindig megkapta, hogy túlságosan gömbölyded.

Látszólag nem zavarta a kritika, most azonban kifakadt egy interjúban a Vanity Fair magazinnak. „Aki egyszer kövér volt, mindörökre az is marad. Én nagyon dundi voltam, és el sem tudtam képzelni, hogy egyszer színésznő leszek – elvégre ki látott már kövér sztárt? Világéletemben azzal a képzettel küzdöttem, hogy egy kicsit rosszabbul nézek ki, mint mások. De gondolom, sokan vannak így.”

 

A színésznő arról is mesélt, hogy néha irigykedve nézi a magas, vékony nőket, akiken minden ruha jól áll, és az összes pasi megfordul utánuk. De aztán rádöbben, hogy nem lehet telhetetlen, hiszen van két szép gyereke, szerető férje, sikeres a munkájában, úgyhogy igazán senkit nem kell irigyelnie. A színésznő az Oscar-díj nagy vesztese, hiszen ötször is jelölték, de soha nem vihette haza az aranyszobrocskát. Lehet, hogy a következő gálán kárpótolják. Hollywoodi bennfentesek szerint legújabb filmje, A szabadság útjai meghozza neki a legnagyobb elismerést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top