Sztárok

Neked melyik James Bond jön be?

Néhány napja mutatták be Nagy-Britanniában a legújabb James Bond-filmet, A Quantum csendjét Daniel Craig főszereplésével. A színész már másodszorra bújt a világ leghíresebb titkos ügynökének a bőrébe.

A történet ott folytatódik, ahol a Casino Royale befejeződött, James Bond megfogadja, hogy megkeresi szerelme gyilkosát, és bosszút áll. Ez persze magában hordozza, hogy új Bond-lánynak is fel kell tűnnie a színen. A hölgyek azonban most eldönthetik, hogy ki a kedvencük az eddigi 007-es ügynökök közül. A szavazás a Hello! magazin oldalán kezdődött, és hat színész közül lehet választani, akik eddig megformálták a brit kémet.

Sean Connery
Sean Connery
George Lazenby
George Lazenby

 

Időrendben a következőkről van szó: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig. A szavazás állása eddig elég egyértelműen alakult, hiszen a legfrissebb James Bond vezet, Daniel Craig kapta a szavazatok többségét. Meglepő eredmény lehet, hogy a második helyen – nem is olyan sokkal lemaradva – Sean Connery áll, aki valószínűleg nem csak a titkos ügynök megformálása miatt zsebelheti be az elismerő szavazatokat. Harmadik helyen áll Daniel Craig elődje, Pierce Brosnan, aki összesen négy James Bond-film főszereplője volt, 1995 és 2002 között.

 
Timothy Dalton
Timothy Dalton
 
Roger Moore
Roger Moore

 

 
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
 
Daniel Craig
Daniel Craig

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top