Sztárok

Britney és Justin újra együtt

Sok év után újra együtt énekel az egykori szerelmespár, Britney Spears és Justin Timberlake. A popzene legismertebb fiatal csillagai Madonna turnéjának keretein belül lépnek a színpadra.
Justin és Britney 2002-ben
Justin és Britney 2002-ben

A popkirálynő nagy kerítőnő hírében áll: ő boronálta össze barátnőjét, Gwyneth Paltrow-t és a Coldplay zenekar frontemberét, Chris Martint. Britney és Justin közös fellépésével viszont olyat sikerült elérnie, amire talán ő maga sem gondolt.

A fellépésre tegnap éjjel került sor. Mivel egyelőre semmiféle információval nem rendelkezünk, be kell érnünk egy amerikai rádióműsor-vezető kommentárjával. Ryan Seacrest izgatottan újságolta a hírt, hogy tudomására jutott, Justin Madonnával és Britney-vel együtt ad elő egy számot. – Nem tudom, hogy fogjuk-e még valaha ezt a formációt színpadon látni! – fűzte hozzá izgatottam.

A két fiatal énekes külön-külön már dolgozott együtt Madonnával. Britney és Madonna közös száma, a „Me Against the Music” sokáig vezette a slágerlistákat. A popikon legújabb lemezének első kislemeze pedig a Justinnal énekelt „4 Minutes” volt.

Kiegészítés: Madonna és Britney közös számmal nyitották a koncertet. Az előzetes híreszteléssel ellentétben Justin mégsem a két énekesnővel együtt, hanem csak később lépett a színpadra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top