Sztárok

Cate Blanchett nem fél a ráncoktól

A színésznő új filmje forgatásán megtudta, hogyan fog kinézni 81 évesen – a maszkmesterek szerint. Cate Blanchettet mégsem a látottak győzték meg arról, hogy nem kell félnie az öregedéstől.

Mi lenne, ha egy csecsemő aggastyánként születne, és élete során fokozatosan fiatalodna vissza? Brad Pitt és Cate Blanchett már tudja a választ. Új közös filmjük, a Benjamin Button különös élete forgatásán a maszkmesterek kamasznak és aggastyánnak is átalakíthatták a két sztárt.

A filmben minden színész minden életkorát saját maga alakítja. Cate Blanchett például 17-től 81 éves koráig játssza el annak a nőnek a történetét, aki csupán egy évig lehetett egyidős szerelmével.

A riporterek természetesen arról kérdezték a gyönyörű, vörös hajú színésznőt, hogy milyen érzés volt szembenézni dédnagymama önmagával.

– Érdekes volt – felelte Blanchett –, de csöppet sem megrázó. Tudom, hogy sosem fogok úgy kinézni, mint az öregasszonymaszkban. Ragaszkodom a mostani arcomhoz: de ne féljenek, nem a botoxban hiszek, hanem a génjeimben.

Benjamin Button különös élete, hazai bemutató: 2009. február. (IC Press, NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top