Sztárok

A trónörökös kivételezik a mostohafiával

Károly herceg exkluzív interjút adott egy brit gasztronómiai csatorna stábjának. Az angol bulvársajtó szerint azért, mert Camilla Parker Bowles fia is a csatornánál dolgozik.

A trónörökös csak ritkán enged be forgatócsoportokat a privát szférájába, nemrég azonban kivételt tett. A Food Chanel egyik sorozatában saját ökológiai gazdaságáról és a növénytermesztési kísérleteiről is elragadtatva nyilatkozott.

Károly herceg elárulta, hogy az élelmiszer-termelés iránti szenvedélye még a gyerekkorában gyökeredzik, amikor saját maga gyűjtötte össze a Windsor tojós tyúkjai alól a tojást és saját kertecskéjében termesztette a zöldségeket.

A brit bulvársajtó irigyen tekint a műsor sikerére, és máris spekulálások kezdődtek: vajon a számtalan felkérés közül miért pont ennek a stábnak adott interjút a trónörökös? Feltételezéseik szerint azért, mert mostohafia, Tom Parker Bowles szerkesztőként dolgozik a csatornánál.

A 33 éves Bowles egyértelműen elhatárolja magát a dologtól, és Károly herceg szóvivője is így tesz: „ A herceg nagyon sok felkérést kap, amelyet mind megfontol, és csak azután dönt. Ezt az egyet kifejezetten érdekesnek találta, és szívesen fogadta a stábot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top