Sztárok

Gabinak igaza lett: Oszkár búcsúzott

Tóth Gabi kiesése után megjósolta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! táborát a nem éppen a visszafogottságáról híres Kinter Oszkár hagyja majd el utána. Az énekesnőnek igaza lett.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

A Cool TV műsorvezetőjéről sokszor kiderült, hogy amit gondol, azt nem tartja magában. Véleményét mindenkinek és minden helyzetben meg meri mondani. A Celeb vagyok… műsorban is ezt tette, és sokszor állt valaki mellé, ha úgy látta, segítenie kell az igazság győzelme érdekében. E tulajdonság persze lehet szimpatikus is, de ellenszenvet is kelthet. Mindenesetre a nézők többsége úgy döntött, nem tartja a modellt tovább játékban, tegnap neki kellett elhagynia a tábort.

Oszkár az utóbbi három napban visszahúzódott, a játékokból is igyekezett kimaradni, valamint a beszélgetésekbe sem kapcsolódott be. Balázsék kérdésére elmondta, hogy már nagyon megviselte az éhség, és – másokkal ellentétben – ő nem az a típus, aki „stikában” nagyobb adagot vett volna el, mint amennyi jár neki.

– Két-három ember miatt szívesen maradtam volna, de van ott olyan, aki miatt örülök, hogy mehetek. Gjonit egyszerűen nem lehet kibírni – nyilatkozta szókimondóan.

(RTL Bulvár)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top