Sztárok

Thriller musical – Michael Jackson a Broadwayn

A híres szám 1983-ban készült, és minden idők legnagyobb példányszámban elkelt lemeze lett, Grammy-díjak sokaságát nyerte. A hozzá kapcsolódó koreográfia is világhírű, és már nem kell sokat várni, hogy musical formában újabb rajongókat szerezzen a pop egykori királyának. A videoklip a maga idejében szokatlanul hosszú, és ennek megfelelően elképesztően drágára sikerült, de minden hozzáfűzött elvárást sokszorosan meghaladt.

 

A rekordot azóta sem sikerült egyetlen előadónak sem felülmúlnia. A számnak természetesen története is van, amire a Broadway-musical épül majd. A klipben Jacko és barátnője az utcán sétál, amikor zombik támadják meg őket. Az énekes maga is átváltozik, és azután egy fergetegeset táncolnak. A producer a hírek szerint James Nederlander lesz, aki már számos sikeres Broadway-musicalt jegyez, és valószínűleg most sem bízza a véletlenre a dolgokat. Azt nem lehet tudni, hogy Michael Jackson részt vesz-e valamilyen formában a készülő musicalben, hiszen az utóbbi időben elsősorban nem a munkássága miatt hallottunk róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top