Sztárok

Keleti a királynő

"Nekem mindegy, csak mennék már." Ezekkel a szavakkal kommentálta a döntés előtti perceket Keleti Andrea, aki a "Celeb vagyok, ments ki innen!" második szériáját megnyerte, vagyis ő lett a dzsungel királynője.

A műsorból Rippel Feri elégedetten távozott bronzéremmel, és Szőke András is csak hajszállal maradt le Andi mögött. A nézők jól látták a helyzetet, a három celeb volt az, aki élvezte a dzsungelben töltött időt, és kalandnak fogták fel az egészet. Ők bátran vészelték át a napokat, sőt sokszor kifejezetten élvezték, és sokszor sikerült legyőzniük saját magukat is.

Keleti Andreának nagyon hiányzott a családja, de mégsem sírta el a bánatát naponta, sokkal inkább meghatóan viselkedett, akárhányszor a szerettei szóba kerültek. Az utolsó bátorságpróbán még táncot is lejtett a nézőknek. Janics Natasával való összetűzésén kívül nem volt különösebb konfliktusa a többiekkel, sőt mindenki megkedvelte. Szinte mindig mosolygott, és optimistán fogta fel a helyzetet, még ha a legnagyobb viharban kellett ülniük, akkor is. Kedvessége pedig jó hatással volt a többiek hangulatára is. A műsor a vegyes pillanatok ellenére is dicsőséget hozott Andinak, aki megérdemelten lett a dzsungel királynője.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top