Sztárok

Angelina kiszáll!

Nem ért bennünket váratlanul a hír, hogy ennyi gyerkőc és további örökbefogadási tervek után Angelina Jolie bejelentette, visszavonul a filmes szakmától, hogy teljesen az anyaságra koncentrálhasson.

Angelina egy BBC-interjúban mondta el, hogy döntése tényleg komoly, és ha ez így van, akkor ezentúl egy nagyon tehetséges fiatal színésznőt láthatunk sokkal ritkábban a vásznon. Angelina megnyugtatta a rajongóit, hogy szerepelni fog még filmekben. „Nem azt mondtam, hogy soha többé nem dolgozom. Jöhet még pár érdekes projekt, amelyekben részt szeretnék majd venni.”

Az a kérdés is felmerült, hogy a 33 éves színésznő fél-e attól, hogy később már túl idős lesz a százszázalékos visszatéréshez, és nem kap elég szerepet. „Ezen a kérdésen nem sokat gondolkozom – mondta Angie –, mert nem tervezem, hogy színészkedni fogok, ehelyett inkább majd a nagymamaságra készülök.”

A hatgyermekes anyuka elárulta, hogy jövő év elején még néhány hónapot intenzív munkával tölt, aztán ritkábban játszik majd. „Ezután már csak évente egyszer szeretnék a kamera elé állni, aztán majd csak háromévenként. Sok gyermekünk van, akiknek a felnevelése nagy felelősség. Szeretnék mindig ott lenni mellettük, amikor szükségük van rám.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top