Sztárok

Győző testvére saját show-t akar

Zsolti azt tervezi, hogy először csak Magyarországot, majd az egész világot hódítja meg saját show-jával.

Zsolti az utóbbi pár hétig csak testvéréért élt, amiben tudta, segítette, most azonban vérszemet kapott, rájött, hogy ő is van olyan sukár csávó, mint Győző, és azóta tudatosan építgeti karrierjét. Legjobb barátját, Zolit kérte meg, legyen a menedzsere, aki nemcsak az étrendjébe szól bele, hanem az image-ébe is.

– Még mindig nem hiszem el, ami velem történik! Sosem gondoltam volna, hogy az emberek ennyire szeretnek, de nagyon jó érzés. A mai napig meglepődöm, ha odajönnek hozzám autogramot kérni vagy gratulálni. Éppen ezért is jutottunk arra a döntésre a menedzseremmel, hogy megérett a magyar közönség a Zsolti-show-ra.

Jelenet a Győzike Show-ból
Jelenet a Győzike-show-ból

Addig azonban, míg egy tévétársaság nem szerződteti le, a magyar zenevilágot hódítja meg. Bár még csak tervezi a zenélést, de ha minden jól megy, nemsokára a boltokba kerül az első saját albuma.
– Még nem tudom, hogy a lemezem a roma, a pop- vagy a dzsesszstílust fogja-e képviselni, mert az én szívemhez mindegyik közel áll, de napokon belül kiderül. Aztán már csak egy kiadót kell találnunk a menedzseremmel, aki kiadja Zsolti CD-jét.

Forrás: Rtlklub.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top