Sztárok

Bond-lány a kifutón

Javában tart az új James Bond-filmnek, A Quantum csendjének a sikere, és nem csak Daniel Craignek jut belőle, hanem a női főszereplőnek, Gemma Artertonnak is.

A csillogó-villogó premierkörút után meghívták a színésznőt London egyik jelentős divateseményére. A bemutatón a H&M új kollekcióját mutatták be, a japán avantgárd márkával, a Comme Des Garconsszal együtt. Nem Gemma volt az egyetlen, aki ilyen kiváltságban részesült. Az amerikai énekesnő, Katy Perry és Jaime Winston színésznő is csatlakozott a Bond-lányhoz, és végigböngészték az új kollekciót.

Gemma egyébként még nagyon fiatal, mindössze 22 éves, és nincs túl nagy színészi múltja. Egy tinikomédiával lett ismert a piacon, és nagy meglepetést okozott, amikor ő kapta meg a legújabb James Bond-film egyik női főszerepét, vagyis Fields ügynök karakterét. A közelmúltban láthattuk még a Guy Ritchie rendezte RocknRollában. De egyértelmű, hogy A Quantum csendje az a film, amely Gemma számára meghozza a világhírt és a továbblépéshez szükséges népszerűséget.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top