Sztárok

Justin forró duettje az R&B királynőjével

Justin Timberlake mostanában nemegyszer tűnt fel vérpezsdítő duettben, csak mindig más társaságában. Legutóbb az R&B koronázatlan királynője, Alicia Keys volt a partnere.

Az énekes egy jótékonysági bálon lépett fel, amelynek a főszervezője Alicia volt. Az elegáns eseményen még sok sztár segített az énekesnőnek, hogy minél színvonalasabb legyen az este, és minél nagyobb összeget tudjanak összegyűjteni a gyerekek számára. Justin Timberlake egy duett erejéig csatlakozott Aliciához, és fergeteges hangulatot varázsoltak a színpadra, a közönség legnagyobb örömére.

A publikum sem állt mindennapi emberekből, hiszen nézőként megjelent David Bowie és felesége, Iman is, akik később a fogadáson csatlakoztak az énekesekhez és a fellépőkhöz. Megjelent még Jessica Alba, Elijah Wood és Queen Latifah is, az utóbbit elismeréssel jutalmazták állandó humanitárius munkájáért. A sikeres esemény után megkérdezték Alicia Keyst, hogyan sikerült ilyen nagyszerű fellépőket összehoznia. Az énekesnő viccesen csak annyit mondott: „Csak rájuk kellett néznem és kacsintanom. És mindenkivel egy jót beszélgettem. Azután pedig fel kellett lépniük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top