Sztárok

Az énekes magas sarkúban rázta a hátsóját

Rendhagyó videoklipet forgatott Beyoncé és Justin Timberlake. Az énekes most nem maradt a kaptafánál, hanem kipróbálta magát háttértáncosként. Általában a koncertjein is megvillantja ez irányú tehetségét, de most egy kicsit más műfajról volt szó.

Justin feszülő fekete bodyt és magas sarkú cipőt vett fel, amely tökéletes öltözéknek bizonyult a paródiához. A történet abból kerekedett, hogy Beyoncé Knowles Single Ladies című klipjében eredetileg lány háttértáncosokkal dolgozik. A csajok előadják a tipikus fenékrázós koreográfiát, amely már-már az énekesnő védjegyének számít.

 

Ezt parodizálta Justin és két hasonlóan öltözött komikus. A srácok aztán persze végighülyéskedték a jelenetet, folyton ugratták egymást, és direkt elrontották a koreográfiát. Mivel a fiúk ilyen nehéz esetek voltak, a klip rendezője „kénytelen” volt női táncosokat alkalmazni. A vicces epizódra a Saturday Night Live műsorában került sor, és bizonyára számos rajongót szórakoztatott. Az apropója azonban az a pletyka volt, hogy Beyoncé egyik háttértáncosával kapcsolatban felmerült, hogy nőimitátor, Justinék pedig erre reagáltak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top