Sztárok

Benkő pornózni fog

Úgy tűnik, a lantművésznek nem volt elegendő, hogy a dzsungelben mutogathatta habtestét, mert most pornófilm forgatására készül.
Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Már a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is anyaszült meztelenül pózolt, csak ugye, a kora esti adásban miatt ez jelentős kitakarásokat eredményezett. Már korábban felmerült a hír, hogy a felnőttfilmrendező, Kovi egyezkedik Benkővel, és közös munka van készülőben. Úgy tűnik, most megállapodtak, és teljesítik Benkő kéréseit. Az volt ugyanis a kikötés, hogy a zenész a forgatókönyvírásba és a rendezésbe is beleszólhasson.

Kovi ennek nem látta akadályát, így egész könnyen meg tudtak egyezni. Benkő Dániel tehát a forgatókönyvírás és a rendezés mellett a főszerepet fogja alakítani a filmben, partnere pedig a Mya Diamond művésznevű hölgy lesz, aki már előre örült a férfinak, és alig várja a forgatást. Kérdés, hogy ki lesz kíváncsi Benkőre és „tudományára”, hiszen nem éppen a célcsoport vágyainak tárgyát testesíti meg. De az is lehet, hogy célja mindössze annyi, hogy a Celeb vagyok… utáni kétes hírnév hullámait még egyszer meglovagolja, és kihasználja, amennyire csak lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top