Sztárok

Leo már nem lesz zöldebb

Nem a színész életkorára utal a cím, hanem az életmódjára. Leonardo DiCaprio ugyanis megszállott környezetvédő, és ezt sosem rejtette véka alá, sőt mindig mellette kampányol. De most egy kicsit visszavesz a zöld életmódból, vagyis annak hangsúlyozásából.

Nem arról van szó, hogy megunta volna a szelektív hulladékgyűjtést, csak nem szeretné, ha a rajongók megunnák ezt az oldalát. A színész tisztában van vele, hogy a környezettudatos életmód igen nehéz dolog, külön anyagi és időbeli ráfordítást igényel, amit nem mindenki engedhet meg magának.

„Napelemmel fűtök, hibrid autóm van, és szétválogatom a szemetet, de ezt már nem akarom mindenkinek az orrára kötni – nyilatkozza Leo legújabb interjújában. – Lekezelőnek tűnhet, hogy folyton a környezetvédelemről meg bolygónk megóvásáról papolok, az emberek nem szeretik, ha kioktatják őket. Be kellett látnom: nem mindenki engedheti meg magának, hogy napelemmel tegyen valamit a környezetért.” A tényszerű látásmód igen jó fényben tünteti fel a sztárt. Ő valóban megengedheti magának, hogy sok mindent tegyen a környezetéért, és befolyásolja az embereket, akik kedvelik őt, de ezt mégsem erőszakos módon éri el. Ez egy jó pont, Leo, gratulálunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top