Sztárok

Vadon Jani médiatörténelmet írt

A Celeb vagyok... című műsor vezetői nem kímélték a hírességeket, és ez a nézőknek is bejött. Sebestyén Balázs és Vadon Jani természetes, ironikus humora jól működött a képernyőn. Valószínűleg az is segített, hogy évek óta baráti viszonyban vannak egymással.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Vadon Jani nagyon élvezte az Argentínában töltött közel két hónapot, de őt is nagy kihívás elé állította a műsor, nemcsak szakmailag, de magánemberként is. Távol kellett lennie a kislányától és a feleségétől. – A kislányom, Virág csak aznap este fogta fel, hogy sokáig nem megyek még haza, amikor elutaztam. Az édesanyja a naptárban mutatta meg neki, hogy hány napig nem fog még látni, és akkor bizony eltört a mécses – mondta Vadon Jani az RTL Bulvárnak.

Bár a páros szórakoztató stílusa nagyon népszerű lett, Jani mégsem álmodozik arról, hogy újabb műsort kapjon a televízióban. – Csak abban az esetben vállalnék el egy új műsort, ha ismét az én személyiségemre lenne szükség. Nem tartom magam különösebben jó műsorvezetőnek. Amitől talán más vagyok, mint egy átlagos kollégám, az a szarkasztikus stílusom.

Balázs és Jani rengeteget improvizált, és talán ezért is fordulhatott elő, hogy Jani száján egyszer kicsúszott egy csúnya szó is. – Nem volt szándékos, egyszerűen nagyon oldott volt a hangulat, és elhagyta a számat egy olyan kifejezés is, amelyet egyébként csak haverok között szoktam használni. Utána szóltak, hogy „médiatörténelmet” írtam, mert ilyesmi nem fordult még elő élő adásban.

(RTL Bulvár)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top