Sztárok

A színész nem tér haza Kongóból

Ben Affleck felesége, Jennifer Garner bármelyik pillanatban megszülheti második gyermeküket, de a leendő apuka egyelőre nincs párja mellett.

A színész még nem zavartatja magát, és szeretné befejezni a Kongóban elkezdett munkáját. Ben nem először jár az afrikai országban, hanem negyedik alkalommal, hiszen a nyár folyamán már forgattak egy riportot az ottani helyzetről, most pedig visszatért a forgatócsoport. Az indok a kiújult válság és a polgárháborús helyzet. A film a civil áldozatokat helyezi előtérbe, hangsúlyozva az értelmetlen vérontást.

A 35 éves Ben Affleck egyáltalán nem fél, és úgy gondolja, a családjának sem kell aggódnia miatta. Bennek és Jennifernek már van egy kislánya, Violet, akihez a napokban fog megérkezni a kis testvér.

Mostani útja során a színész találkozott olyan családokkal, amelyeknek tagjai menekülttáborokban élnek Kelet-Kongóban. A filmmel Ben szeretné felhívni a világ figyelmét a szenvedő emberekre, és reménykedik benne, hogy a szerencsésebbeken segíteni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top