Sztárok

Házassági évforduló gyerekekkel

Ahelyett, hogy kettesben ünnepeltek volna, Tom Cruise és Katie Holmes a gyerekeikkel együtt töltötték a második házassági évfordulójuk napját. Vagyis közös lányukkal, Surival, és Tom két nagyobb, örökbe fogadott gyerekével.

Két év telt már el azóta, hogy Tom és Katie Olaszországban világraszóló felhajtás közepette egybekelt. A párnak a nagy rohanás és a megfeszített munkatempó mellett kellett egy kis időt szakítania az együttlétre. Az álompár körül az utóbbi időben nem voltak botrányok, ezért is lehet, hogy a házassági évfordulójuk kapcsán kerültek a címlapokra.

A boldog családi idill azonban igen rövidre sikerült, mert Katie Holmes Broadway-előadása után érkezett haza, majd másfél nap után már újra útnak indult. A színésznőnek el kellett búcsúznia a családjától, mert New Yorkban már újabb filmforgatás várta. A közös ünneplés azonban mindenki szerint jól sikerült, és a pár úgy döntött, jövőre sem csak kettesben szeretnének ünnepelni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top