Sztárok

Jaj, már anyaszerepet kapok!

A színésznőkből vegyes érzelmeket vált ki, ha anyaszerepekkel keresik meg őket a producerek. Hiszen új kihívást kapnak, ami azonban emlékezteti is őket az idő múlására. Így érez Winona Ryder is, aki a Star Trek-film egyik főszereplője.

Nagyon örül, hogy megkapta ezt a munkát, másrészt kissé aggasztja, hogy a hegyes fülű vulkáni, Spock doktor édesanyját kell alakítania. „Eddig sok romantikus szereppel kerestek meg, de elmúltam 37 éves, így már anyaként is bevethető vagyok – mondja Winona. – Persze még mindig jobb, mint ha egyik producernek sem jutnék eszébe, de azért ijesztő, mennyire szalad az idő.”

Azért a színésznőnek nem kell aggódnia, mert remek formában van, és aki nem tudja a korát, annak eszébe sem juthat, hogy közelít a negyvenhez. A rajongók izgatottan várják az új Star Trek-mozit, mert az előzetes elképesztő élményt ígér. Hogy még jobban felcsigázzák őket, már megtalálható a neten az előzetes HD-felbontású változata is. Hozzánk jövő májusban jut majd el a film.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top