Sztárok

Nem csak a vásznon civakodnak

Aki látta a Vicky Cristina Barcelona című filmet, van elképzelése arról, milyen lehet a valóságban, ha Penélope Cruz és Javier Bardem összevesznek.

Állítólag a két színész viszonya mostanában csöppet sem felhőtlen. Ennek oka, hogy Javier Bardem nem tartja magát ahhoz, amit megígért, és mégis dolgozni fog jövőre.

A pár eldöntötte, hogy 2009-ben szabadságot vesznek ki, hogy feltöltődhessenek, és legyen elég idejük közös életük építgetésére. Emiatt Penélope az összes szerepet visszamondta, amivel megkeresték. Javier azonban, úgy tűnik, kevésbé tartja magát a megállapodáshoz, és egyszerűen képtelen volt nemet mondani Alejandro Gonzalez Inarritus ajánlatára.

A színész elvállalta a főszerepet a Biutiful című filmben. A gyönyörű és tűzrőlpattant spanyol színésznő a hír hallatán teljesen kikelt magából. Remélhetőleg nem merít ötletet Woody Allen filmjéből, és a való életben nem fog fegyvert Javierre!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top