Sztárok

Beyoncé áprilisban Budapestre jön

A világ egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb R&B énekesnője 2009 áprilisában koncertet ad Budapesten.

Beyoncé, aki jelenleg is vezeti a Billboard több listáját, április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. A szervező Live Nation Hungary koncertiroda tájékoztatása szerint jövő szerdától árusítják a jegyeket a koncertre.

Az énekesnő, akit a Destiny’s Child tagjaként ismert meg a világ egy évtizede, 2003-ban kezdett szólókarrierbe. A 28 éves hölgy sokoldalú tehetség: számos filmben is láthatta a közönség, és saját divatmárkája is van.

Beyoncé Knowles keményen megdolgozott a világhírért és a sikerekért. Már kisgyermekkorától tánciskolába járt, és szólista volt az egyházi kórusban. Tinédzserkorára több mint harminc ének- és/vagy táncversenyt nyert meg. A Destiny’s Child lemezeiből több mint ötvenmillió fogyott világszerte, a csapat az egyik legsikeresebb amerikai női együttesként több Grammy-díjat kapott.

Beyoncé Crazy in Love című dala hetekig vezette a legtöbb ország slágerlistáját, de nagy siker volt a B-Day című 2006-os albuma is, és nemrégiben jelent meg harmadik korongja, az I Am… Sasha Fierce, amely máris vezeti a Billboard 200-as listáját.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top