Sztárok

“Nem haldoklom!”

Az utóbbi időben felröppentek olyan hírek, hogy Patrick Swayze elvesztette a rák elleni harcot. A színész azonban tagadja a pletykákat, és kijelentette, "mindez csak hazugság".

Hetek óta keringtek olyan híresztelések, hogy a Dirty Dancing sztárját legyőzte a rák, és a hasnyálmirigyéről a májára is átterjedt. A színész azonban jól érzi magát. „Nagyon büszke vagyok a munkámra, amelyet egy új tévésorozatban nyújtottam, és örülök annak a néhány szabadnapnak, amelyet az otthonomban tölthetek.”

Az 56 éves Swayzet rosszul érintették a bulvársajtó pletykái: „Egyszerűen nem térek napirendre afölött, hogy miért terjesztenek rólam és a hozzám közel álló emberekről hazugságokat és fals információkat a bulvármagazinok. A hasnyálmirigyrák agresszív betegség, és amikor megkaptam a diagnózist, tudtam, hogy ez lesz életem nagy küzdelme.

Ez egy olyan háború, amelyben egyelőre győzelemre állok. Azon kevés szerencsés ember közé tartozom, akik jól reagáltak a kezelésekre. Borzasztóan elszomorít, hogy a média tapintatlan és ócska megjegyzései árnyékot vetnek az eredményeimre” – mondta végül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top