Sztárok

Szujó Zoltán minden percét a lányaival tölti

A Forma–1 száguldó riporterének ugyanis a pilótákkal egyetemben véget ért a szezon, így most minden egyes szabad percében kárpótolja gyermekeit a külön töltött napokért. A műsorvezető állatlesre indult lányaival a budapesti állatkertbe.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

– A kisebbik lányunk, Zsófi soha nem volt még a nagy állatkertben, úgyhogy ő most látta ezt először. Úgy láttam, hogy tetszett neki. A lányok többnyire veszekedni szoktak egyébként. Ugyanis Dóri most van az építő korszakában, és mindenféle játékot erre használ, Zsófi ugyanakkor másfél évesen azt élvezi, hogy ezeket lerombolhatja. Úgyhogy könnyen elképzelhetik a kedves nézők, hogy milyen békés nálunk egy családi este…

December közeledtével pedig mi másról is szólhatnának ezek az esték, mint a Mikulásról vagy a karácsonyról. Zoliéknak természetesen nem kell sokat törniük a fejüket az ajándékvásárlásnál, hiszen Dóri listáját látva valószínűleg még a Mikulás is a homlokát törölgeti majd.

(Reflektor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top