Sztárok

Cate Blanchett csillagot kapott

Az ausztrál színésznő már számos elismerést kapott, de a legfényesebb hiányzott a gyűjteményéből. Eddig. A sztár pénteken csillagot kapott a híres Walk of Fame-en, Hollywoodban.

A színésznő Steven Spielberg jelenlétében „vette át” az elismerést. A rendező szerint Cate Blanchett színészi képességeinek nincsenek határai. „Az a képessége, hogy teljesen bele tud veszni a szerepébe, a tehetségének egyik legerősebb alappillére. Hogy mindezt félelem nélkül képes megtenni, az pedig a védjegye.”

A színésznő és Hollywood egyik legnagyobb rendezője az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmben dolgoztak együtt utoljára. Cate egyébként az ausztráliai Melbourne-ből származik, és 2004-ben az Aviátorban nyújtott alakításáért vehette át a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. A filmben egyébként a legendás hollywoodi színésznő, Katherine Hepburn bőrébe bújt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top