Sztárok

Scarlett után Debreczeni Zita

A "szép magyar nők" közhellyel mindenhol találkozunk, de újra és újra bebizonyosodik, hogy igaz. Most éppen Debreczeni Zita tetszett meg Kanye West énekesnek. Az amerikai rapper felrakta a hivatalos weboldalára a modell egy férfimagazinban megjelent fotóit, ráadásul a kedvencei közé.

Még kommentelte is a képeket, miszerint Zita „jó nő”. A bloghoz az olvasók is hozzászólhatnak, akiknek megoszlott a véleményük az énekes új kedvencéről. Kanye West választása azért is meglepő, mert köztudottan a teltebb hölgyeket részesíti előnyben, akiknek bőven van mellük és fenekük is. Jó példa erre a korábbi kedvence, Scarlett Johansson színésznő is, aki nem éppen a nádszálvékony típusba tartozik.

Debreczeni Zita

A szőkeségről az énekes szintén nagyon sok fotót felrakott, és ecsetelte a bájait. A magyar modell igen meglepődött, amikor viszontlátta a képeit, igaz, nem ez az első eset. Debreczeni Zita inkább azon csodálkozott, hogy milyen sok fotót használt fel az énekes; ráadásul nagy Kanye West-rajongó is. Sőt, az utóbbi napokban egyfolytában a rapper legújabb lemezét hallgatta.

A kép forrása: http://www.kanyeuniversecity.com/blog/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top