Sztárok

Szülés előtt egy kis szórakozás

Jól teszi, aki kihasználja az utolsó időszakot is, mielőtt a gyermeke a világra jön. Ha minden rendben van az egészséggel, akkor ez követendő példa. Így tett Mel C, az egykori Spice Girls énekesnője is, akinek már csak pár napja van hátra a szülésig.

A leendő anyuka nagyon kigömbölyödött, de ez egy kicsit sem zavarta abban, hogy a nagy nap előtt még szórakozzon egy kicsit. Persze azért csak módjával, hiszen nem bulizni ment, csak egy szolid balettelőadást nézett meg, méghozzá az angol nemzeti társulat előadásában. Mel C hatalmas pocakja ellenére is csinos volt, egy kék szaténruhát viselt, amely a lábait egyáltalán nem takarta el.

 
 

 

Az énekesnő számtalan jó tanácsot és tippet kapott az egykori együttes többi tagjától, akikkel általában telefonon tartja a kapcsolatot, és a következőket nyilatkozta róluk: „Ők már mindannyian anyák, és tudom, hogy igazán jó anyák.” Arra a kérdésre, hogy kisfiút vagy kislányt vár-e, viccesen csak azt válaszolta: „Nem tudom a baba nemét, és nem is akarom megtudni. Előbb-utóbb úgyis ki fog derülni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top