Sztárok

Felnőttek a kölykök

Ki ne emlékezne a Kölyökidő című ifjúsági tévéműsorra? Az egykori édes gyerekek ma már felnőttek, sokan megházasodtak, szülővé váltak, ám a legtöbben megmaradtak a televíziózásnál.

Szekeres Nóra újabban a Megasztár színpadán konferálja fel az énekeseket, és két kisgyermek boldog anyukája. Kovács Róbert az M1-en tűnik fel rendszeresen, és a színészettel sem szakított, hiszen a Görbe Tükör társulattal járja az országot.

Acél Réka is műsorvezető lett a királyi tévénél, de mostanság az anyaság köti le minden idejét. Czippán Anett is kölyökidős volt, ma az Aktív műsorvezetője, Kinizsi Ottó pedig a Barátok közt csapatát erősíti évek óta. Dózsa Gergely a Holló Színházzal szórakoztatta a közönséget, míg Dombóváry Kristóf tévéműsorok rendezőjeként dolgozik. Galambos Lilla az operettek és musicalek világában mozog otthonosan, Wallot Dan Yannick pedig rövid ideig Kiss Ramóna szívét bitorolta az RTL Klubon. Gévai Juli szintén anyává vált, előtte azonban a TV2 szerkesztőségében dolgozott aktívan.

Az egykori kölykök tehát annyira magukba szívták a tévézés szeretetét, hogy ma már ők készítik a műsorokat.

 

Fotók: Takacsvera.fw.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top