Sztárok

Készül az új rémálom

Ki ne emlékezne a Rémálom az Elm utcában filmekre? Nos, aki eddig még nem találkozott velük, hamarosan a remake-re ülhet majd be a moziba. Eldőlt ugyanis, hogy biztosan újraforgatják Freddy "kalandjait", a munkálatok tavasszal kezdődnek majd.

Az eredeti horrorfilm már igazi klasszikusnak számít, 1984-ben készült. A remake producere, Andrew Form elmondta, hogy az új változatban Freddy nem lesz annyira vicces figura, annál vérfagyasztóbb filmet szeretnének készíteni. Az alapötlet természetesen marad, vagyis Freddy az ember legsebezhetőbb, legvédtelenebb állapotában, alvás közben támad. Vagyis aki nem tud fenn maradni, nem biztos, hogy valaha fel fog ébredni.

 

A tervek szerint főleg az első részből merítenek majd ötleteket, de a további részekből is felhasználnak majd ezt-azt. És hogy ki lesz az új Freddy Krueger? Hivatalos verzió még nincs, eddig csak Billy Bob Thornton neve merült fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top