Sztárok

Katus Attila a parkett ördöge!

A Szombat esti láz utolsó adásában a szériák eddigi győztesei húztak újra tánccipőt, hogy a 2008-as év parkett ördöge címért versenybe szálljanak.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Czene Attila és Bánhidi Petra, Csonka András és Keleti Andrea, valamint a múlt heti győztes páros, Katus Attila és Molnár Andrea karácsonyi dalokra koreografált táncaikkal kápráztatták el a nézőket.

A megszokottal ellentétben a zsűri háromfősre fogyatkozott, ám a műsorvezetői csapat háromfősre bővült. Ördög Nóra és Bereczki Zoltán mellett ugyanis Stohl András is mikrofont ragadott, és a nyolcadik adásban visszatért a házigazda szerepkörbe.

A karácsonyi hangulatot olyan sztárfellépők biztosították, mint Koós Réka és a Fool Moon, Fonyó Barbara, Galambos Lajos és fiai, Nagy Feró, Farkasházi Réka és az Adagio együttes.

Miután mindhárom páros letáncolta két-két önálló és egy közös koreográfiáját, a nézők döntése alapján az aerobik-világbajnok, Katus Attila és partnernője, Molnár Andrea emelhette magasba a Szombat esti láz abszolút győztesének kijáró trófeát.

(RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top