Sztárok

Janet Jackson nem terhes

Az énekesnővel előfordult az utóbbi időben, hogy egy rejtélyes betegségre hivatkozva lemondta a koncertjét. Felmerült a gyanú, hogy Janet Jackson gyermeket vár, és ezt a feltételezést a bulvárlapok alaposan ki is vesézték.

Többször is leírták – az énekesnő szavait idézve –, hogy mennyire megörült, amikor meglátta a terhességi teszt eredményét. Most azonban kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz, és a 42 éves Janetnek egyelőre nem lesz kisbabája. Michael Jackson húga évek óta együtt él Jermaine Dupri producerrel, a kapcsolatuk meglehetősen hullámzó, de tény, hogy majd egyszer mindketten szeretnének gyereket.

 

A férfi elindított egy blogot, ahol minden róluk megjelent hírt megerősít vagy cáfol, úgyhogy a rajongók hiteles forrásból értesülhetnek mindenről. Ezen az oldalon írta le a férfi azt is, hogy Janet nem terhes, és ne higgyék el a bulvárlapok kitalált történeteit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top