Sztárok

Jim Carrey megnősült?

A színész maga jelentette be, hogy megnősült, annak ellenére, hogy nem volt semmiféle ceremónia, és oltár elé sem álltak a barátnőjével. Jim Carrey több mint két éve van együtt szerelmével, a szintén szakmabeli Jenny McCarthyval.

Egy filmforgatáson ismerkedtek meg, amikor Carrey beugrott egy szerepbe. A filmben Jenny fiát alakította, és úgy tűnik, a közös munka során az anya igencsak megkedvelte a „fiát”. A komikus Jim legújabb filmje, a Yes Man Los Angeles-i premierjén azt nyilatkozta, hogy annyira szeretik egymást a párjával, hogy akár férjnek és feleségnek is nevezhetik magukat. Függetlenül attól, hogy mit mondanak az emberek, és van papírjuk a házasságról, vagy sem.

Jim Carrey Jenny McCarthy-val
Jim Carrey Jenny McCarthyval

 

„Úgy gondolom, kettőnkön kívül nincs szükség egy harmadik személyre ahhoz, hogy szentesítse az összetartozásunkat.” A kanadai születésű színész legújabb filmjében egy olyan embert alakít, aki mindenre igent mond. Erre hivatkozva persze sokan feltették neki a kérdést, hogy azt a bizonyos szót miért nem mondja ki a barátnőjének is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top